'La cocina de las esquinas' del Perú precolombí a Arqueonet
En el marc del cicle ‘Cuinem (i mengem) la història’, organitzat per Arqueonet, el divendres 3 de febrer, a les 19 h, s’ofereix el taller de gastronomia i història sobre ‘La cocina de las esquinas’ al Perú precolombí. La gastronomia actual del Perú sorgeix de l’adaptació a les arribades massives de poblacions molt diverses en diferents moments històrics: espanyols, africans, xinesos… Aquest taller fa un recorregut per la història precolombina i se centrarà en els productes que ofereix el territori. L’activitat comença amb una xerrada, i a continuació s’observa la preparació de les receptes i els assistents hi poden participar. Per acabar, es farà un sopar per degustar els plats preparats. Cal inscripció prèvia a través dels telèfons 937 423 014 o 667 013 352, amb un e-mail a arqueonet@arqueonet.net, a través del formulari de la web o presencialment a la seu d’Arqueonet.
c/ Sepúlveda 79
08015 Barcelona (Barcelonès)
93 742 30 14