Anuncia't al Descobrir

'Cataclic!' de novembre

Participa-hi i guanya entrades per al Centre de Fauna Salvatge de MónNatura Pirineus
No hi ha excursió, ni jornada gastronòmica, ni festa sense foto. Volem que ens enviïs la teva millor imatge amb un breu text explicatiu de la mateixa.

Per participar-hi, cal que t'identifiquis al web amb el teu nom d'usuari i contrasenya. Si encara no ets usuari registrat de Descobrir.cat, fes-te'n ara. El període de participació d'aquest concurs acaba el 23 de novembre.
Premis
Guanya entrades per al Centre de Fauna Salvatge de MónNatura Pirineus, al Pallars Sobirà
MónNatura Pirineus és un equipament de la Fundació Catalunya-la Pedrera que ofereix estades i activitats adreçades a tot tipus de públic amb una missió molt clara: sensibilitzar la societat vers el desenvolupament sostenible i la conservació de la natura i el paisatge mitjançant activitats d’educació ambiental.

Una d'aquestes activitats és el Centre de Fauna Salvatge, que permet conèixer de primera mà les espècies que conformen la fauna salvatge dels Pirineus. En aquest espai hi trobem espècies animals que, en el moment del néixer, van tenir problemes, i com a conseqüència, la seva mare no va participar en l’alletament. És en aquest moment que hi intervé l’ésser humà i, mitjançant un procés d’impressió, se’ls pot recuperar i dignificar la seva vida en un estat similar al del seu hàbitat natural.

El premi que sortegem aquest més és entrades per a una família (màxim 4 membres) al Centre de Fauna Salvatge de MónNatura Pirineus.

Participa-hi!
Aquest concurs està fora del termini de participació. Ben aviat publicarem el nom dels guanyadors. Mentrestant, prova sort en un altre dels nostres concursos.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació