Anuncia't al Descobrir

'Club DESCOBRIR' de juliol

Participa-hi i guanya una visita guiada al Museu del Turisme de Calella
El dissabte 15 de juliol al matí, farem una visita guiada al Museu del Turisme (MUTUR) de Calella, al Maresme. 

Per participar-hi, cal que t'identifiquis al web amb el teu nom d'usuari i contrasenya. Si encara no ets usuari registrat de Descobrir.cat, fes­-te'n ara. El període de participació d'aquest concurs acaba el 8 de juliol.
Premis
Guanya una visita guiada al Museu del Turisme de Calella
El dissabte 15 de juliol al matí farem una visita guiada al Museu del Turisme (MUTUR), a Calella (Maresme), que mostra de manera atractiva, didàctica i participativa la història del turisme i els seus efectes socioculturals i econòmics a escala global. És una proposta museística única al món.

Ubicat en una de les naus de la Fàbrica Llobet-Guri, el MUTUR proposa un passeig per la història del turisme, des de les rutes dels primers viatgers i exploradors fins a l’actualitat del sector. També es fa partícip el visitant de l’emoció que el viatge representa pel que fa a la descoberta de noves maneres de fer i pensar i l’enriquiment que suposa el fet de viajar.

No és casualitat que el MUTUR s’ubiqui a Calella, que es troba entre les principals destinacions turístiques d’Europa i s’està treballant per ser-ho també entre els referents de turisme de qualitat a nivell mundial.
Participa-hi!
Per participar-hi cal que t'identifiquis. Si encara no t'has registrat, fes-ho ara.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació