Anuncia't al Descobrir

'Joc del Lloc' de novembre

Participa-hi i guanya 2 entrades per al Museu Molí Paperer de Capellades
Cada mes us proposem un repte visual nou. Es tracta d'endevinar l'indret de la fotografia, amb les pistes que us en donem i la resposta camuflada entre diverses possibilitats.

Per veure la fotografia i participar en el concurs, cal que t'identifiquis al web amb el teu nom d'usuari i contrasenya. Si encara no ets usuari registrat de Descobrir.cat, fes-te'n ara. El període de participació d'aquest concurs acaba el 23 de novembre.
Premis
Guanya entrades per al Museu Molí Paperer de Capellades, a l'Anoia
Al Museu Molí Paperer de Capelles es pot comprendre la rellevància d’aquest producte al llarg de la nostra història. Però també hi és ben documentada la pròpia història del paper.

Al llarg de la visita també es descobrirà la relació del paper amb els sistemes d’impressió, ja que compta amb una exposició on s’hi poden veure diverses impremtes, entre les quals hi ha una rèplica de la premsa de Guttenberg. A més a més, encara s’hi fabrica paper de manera artesanal i s’hi pot elaborar un full manualment.

El Museu Molí Paperer de Capellades està situat a l’antic molí dels segles XVIII i XIX, anomenat 'Molí de la Vila'. Capellades fou durant aquests dos segles un dels més importants centres paperers del país.

Per gentilesa de la XATIC i el Museu Molí Paperer de Capellades, el guanyador podrà gaudir de dues entrades individuals a l'equipament, que permet descobrir la història del paper des dels seus orígens fins als processos actuals de fabricació.

El Museu Molí Paperer de Capellades pertany a la XATIC, l'associació que uneix l'oferta de turisme industrial de Catalunya. Agrupa 41 municipis amb equipaments que permeten conèixer a fons la revolució industrial del nostre país, reb més d'1 milió de visites anualment, suma més de 5.000 socis al Club XATIC i organitza cada any més de 2.000 activitats.
Participa-hi!
Aquest concurs està fora del termini de participació. Ben aviat publicarem el nom dels guanyadors. Mentrestant, prova sort en un altre dels nostres concursos.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació