Des de fa 17 anys, el Consell Comarcal de les Garrigues organitza aquesta mostra que vol potenciar la tradició gastronòmica de la comarca. Set restaurants de Les Borges Blanques, Cervià de les Garrigues, El Vilosell i Granyena de les Garrigues oferiran un gran assortiment de plats en què l’oli d’oliva verge extra és el principal protagonista: la sopa freda d’escalivada, la sopa de bacallà i ou de corral, la truita de riu amb cremós de moscatell o la costella d’ibèric amb mel i cruixent de poma. És recomanable fer reserva prèvia als restaurants que participen a la mostra.
Aquest any també hi haurà visites al patrimoni i a cooperatives d’oli de la comarca. La mostra vol donar a conèixer la gastronomia i l’oli d’oliva que s’elabora a la mateixa comarca.
Restaurants que hi participen:
- Les Borges Blanques: Carro Blanc, Erigard, Masia Les Garrigues, Masia Salat
- Cervià de les Garrigues: Els Fogons de la Carme
- Granyena de les Garrigues: La Garbinada
- El Vilosell: Lo Lluís