Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Gaudí Centre de Reus comença la renovació expositiva

Les tecnologies audiovisuals hi tindran un paper destacat

L’Ajuntament de Reus ha començat ja els tràmits per adjudicar i iniciar la renovació dels continguts expositius del Gaudí Centre, dedicat a l’arquitecte modernista. Les obres es faran al novembre i al desembre s’inauguraran els nous continguts, que tindran un pes destacat en les tecnologies audiovisuals.

Tres anys després de la seva obertura i després de rebre un total de 148.210 visitants fins al passat 30 d'abril, l'Ajuntament de Reus realitzarà obres de millora a la primera planta, concretament a l'espai que ocupa la part expositiva dedicada a la Ruta del Modernisme de Reus. La nova presentació expositiva enllaçarà la universalitat de l'obra de Gaudí i la de l'altre gran arquitecte de l'època, Lluís Domènech i Montaner, què va ser l'impulsor del modernisme a Reus.

El nou espai expositiu utilitzarà les últimes tecnologies audiovisuals per fer-lo més atractiu, després que les enquestes de satisfacció fetes als visitants del Gaudí Centre posin de manifest que l'espectacle audiovisual de la tercera planta és l'espai més ben valorat del centre. El cost de la intervenció és de 413.000 euros.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació