Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Guia de la Patum per al mòbil

Es pot descarregar gratuïtament a l’Espai d’Interpretació de Berga i a la plaça de Sant Joan

Ja es pot disposar al telèfon mòbil de tota la informació necessària per no perdre’s res de la Patum de Berga, que començarà el dimecres 2 de juny. La guia s’ha ideat com una eina pràctica que presenta els elements principals de la celebració i els punts d’interès de la ciutat. També inclou informació sobre serveis, amb telèfons i consells pràctics. Tot plegat amb continguts breus adaptats per al mòbil. De fet, la guia no només està pensada per als dies de la Patum, sinó que pot ser útil si es vol visitar Berga en qualsevol altra època de l’any.

La guia es pot descarregar de manera gratuïta a través del Bluetooth a l’Espai d’Interpretació de Berga (c/ dels Àngels, 7) i a la plaça de Sant Joan, gràcies a l’emissor Bluetooth instal·lat al CFI.

La guia per a mòbil de la Patum ha estat ideada i desenvolupada per La Maixerina, una empresa que fomenta l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació, amb el suport de l’Ajuntament de Berga i del Patronat Municipal de la Patum.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació