Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

El Tren dels Llacs arriba al 94% d’ocupació

El 16 d’octubre va tancar la temporada amb un increment de passatgers del 23% respecte a l’any passat

El Tren dels Llacs, recorregut turístic entre Lleida i la Pobla de Segur amb la històrica locomotora de vapor “La Garrafeta”, ha tancat la segona temporada amb 4.315 passatgers (un 23% més respecte al 2009, que en va tenir 3.529) en les 21 expedicions que ha fet del 2 d’abril al 16 d’octubre d’enguany (excepte del 10 de juliol al 10 de setembre per la climatologia). Tenint en compte que el total de places ofertes ha estat de 4.592, l’ocupació mitjana se situa en el 94%. Pel que fa al tren turístic de línia, va transportar 926 passatgers.

El Tren dels Llacs consisteix en un recorregut per la línia històrica Lleida - la Pobla de Segur orientat al turisme familiar, i té com a objectiu augmentar la promoció del patrimoni cultural i natural i l’oferta turística i de restauració de les comarques del Segrià, la Noguera i el Pallars Jussà. És una activitat de dia que, a més de l’al·licient de fer el viatge amb una locomotora de vapor històrica, té el paisatge com un altre dels atractius principals: el tren passa pels embassaments de Sant Llorenç, Camarasa, Cellers i Sant Antoni, voreja el riu Noguera Pallaresa i creua els impressionants congostos de Terradets i Collegats.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació