Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Barcelona vol obtenir la certificació Biosphere

Seria la primera gran ciutat en aconseguir-ho i lideraria així una xarxa d’urbs sostenibles i responsables

Barcelona s’està posicionant per liderar una xarxa de grans ciutats del món sostenibles i responsables i ja ha iniciat els tràmits per obtenir la certificació Biosphere World Class Destination. La ciutat s’ha adherit a la Carta de Turisme Responsable promoguda per l’Institut de Turisme Responsable (ITR) de la Unesco, organisme que farà el control i el seguiment de la certificació.

Segons Tomás Azcárate, president de l’ITR, Barcelona compleix amb gran part dels requisits, i assegura que Barcelona té un Pla Estratègic de Turisme i “la identitat cultural és respectada”, unes bases que “sembla que no es compleixen en la majoria de les grans ciutats com a destinació turística”.

Actualment, no hi ha cap gran ciutat al món que tingui aquesta certificació, que sí que tenen l’illa de Pasqua, a Xile, i la Palma, a Canàries, a més d’empreses privades.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació