Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Es presenta la Ruta Europea de Cementiris

Terrassa, València, Barcelona, Reus, Sitges i Elx formen part de l’itinerari

S’acaba de presentar a Barcelona la Ruta Europea de Cementiris, un projecte de l’Associació de Cementiris Significatius Europeus (ASCE). La ruta es planteja com una xarxa de cementiris que, obrint els seus recintes, dóna a conèixer un important patrimoni funerari.

Terrassa, València, Barcelona, Reus, Sitges i Elx són les ciutats dels Països Catalans que formen part d’aquesta ruta, un itinerari dirigit tant als ciutadans de la mateixa ciutat, com a turistes, escoles, etc. En total, la ruta està composta per 53 cementiris de 39 ciutats i 18 països.

Aquestes ciutats, amb els seus cementiris, per la seva varietat i ubicació geogràfica, componen un mosaic dels diversos costums i de l’art funerari més representatiu d’Europa dels darrers dos segles, a més d’oferir un resum de la història europea. Entre altres, els objectius de la ruta són: donar a conèixer el gran patrimoni funerari europeu, tant pel seu valor artístic com històric; impulsar el turisme cultural oferint nous espais, i potenciar la restauració del paisatge funerari.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació