Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Reobre el jaciment romà de Badalona

El Museu de la ciutat ha estat uns mesos tancat per obres

El Museu de Badalona acaba d’inaugurar l’ampliació i la museïtzació de les termes i el ‘decumanus’ de l’antiga ciutat romana de Baetulo. Amb aquesta actuació, Badalona reobre el jaciment arqueològic subterrani més gran del Principat.

Les termes, ubicades al subsòl del Museu, són un dels conjunts arqueològics més destacats de l’època romana al nostre país i van ser excavades durant els anys cinquanta del segle XX. Per la seva banda, les restes del ‘decumanus’ (nom amb què es denominava un dels carrers principals de les ciutats romanes) es van recuperar i excavar entre els anys 1981 i 1995. Amb la construcció de la plaça de Font i Cussó, les restes van quedar cobertes i protegides.

En aquest moment, es comença a pensar en la possibilitat de connectar el ‘decumanus’ amb les termes i ampliar l’espai de restes visitables.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació