Anuncia't al Descobrir

La transhumància al Pirineu, en vídeo

Resseguim el grup de genets que, des de fa sis anys, recorre els camins que abans travessaven pastors i ramats

En el número 164 del DESCOBRIR (gener de 2012) dediquem un reportatge a la transhumància al Pirineu. Els camins que cada tardor veien passar pastors i ramats muntanya avall són travessats avui dia per diversos professionals de l’equitació que s’han posat d’acord per recuperar aquesta tradició ramadera i porten a cap la travessa dues vegades l’any. El fotògraf Paul Palau també va fer, càmera en mà, aquesta fascinant passejada eqüestre. D’aquell viatge en van sortir les imatges que il·lustren el reportatge i el vídeo que et presentem a continuació.

Vídeo
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació