Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

‘Sota terra’ investiga les termes de Caldes de Montbui

Els arqueòlegs viatgen aquest diumenge a l’època romana per conèixer la història de la capital balneària de Catalunya

A Caldes de Montbui hi ha les termes romanes més ben conservades de la península Ibèrica, però, són les més grans? Els arqueòlegs del programa buscaran la ‘natatio’, la piscina d’aigua freda, al bell mig del poble, a la mateixa plaça de la Vila, i retrocediran gairebé dos mil anys per conèixer a fons la vida termal del municipi.

Paral·lelament, Eudald Carbonell i els arqueòlegs de l'equip s’ompliran de valor i entraran en un edifici abandonat i fantasmagòric per investigar les antigues termes de Can Rius. Amb els mètodes de prospecció més innovadors, reviuran el passat d’un edifici que va arribar a ser el balneari més important del segle XIX.

Aquest diumenge a les 22.30 h, ‘Sota terra’ posarà de cap per avall el centre històric de Caldes de Montbui per conèixer amb tot detall la seva mil·lenària activitat termal.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació