Anuncia't al Descobrir

Neix Cubat, un col·lectiu de cuiners del Baix Llobregat

Promocionaran el territori a través dels productes frescos i autòctons del Parc Agrari

Un total de nou restaurants del Baix Llobregat s’han unit en l’associació Cubat, formada per professionals gastronòmics de la comarca que volen promocionar el territori a través de la qualitat de la cuina i dels productes frescos i autòctons del Parc Agrari del Baix Llobregat: la carxofa del Prat, el gall pota blava, els espàrrecs, les cireres…

Els nou restaurants que han fundat el col·lectiu són: Can Rafel (Cervelló), Cal Mingo (Viladecans), El Racó (Sant Climent de Llobregat), Follia (Sant Joan Despí), El Mirador de Sant Just (Sant Just Desvern), La Lluna en un Cove (el Prat de Llobregat), Major Trenta- sis (Gavà), l’Àpat (Molins de Rei) i Casa Nostra (Corbera de Llobregat).

A través del col·lectiu Cubat, aquests restaurants transmetran les potencialitats dels productes i la seva degustació a les taules, tot combinant els valors de tradició i modernitat amb la distinció. Una iniciativa que vol proporcionar un element diferenciador a la gastronomia comarcal i que vol refermar el Baix Llobregat com a destinació turística.

Comentaris
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació