Anuncia't al Descobrir

DESCOBRIR s’incorpora al servei de préstec digital de les biblioteques

CUINA, SÀPIENS, EXPERIÈNCIES, SÚPERS! són altres revistes en català que estan disponibles a eBiblio

Les revistes DESCOBRIR, EXPERIÈNCIES, SÀPIENS, CUINA i SÚPERS! són algunes de les revistes que es publiquen en català que, des d’aquest mes de gener, es poden consultar en préstec electrònic gratuït a la plataforma eBiblio Catalunya.

Aquest servei, gestionat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. S’hi pot accedir a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents, amb aplicacions per a Android i iOS.

Cerces per capçaleres o paraules
Des d’ara, l’usuari amb carnet de biblioteca té accés a 27 revistes, a banda dels més de 2.000 llibres electrònics que s’ofereixen actualment. La plataforma ha incorporat la categoria ‘Revistes en català’ i permet fer una cerca per capçalera o per qualsevol paraula clau vinculada a la revista. Cada usuari pot descarregar-se gratuïtament els títols de les revistes i disposa de 30 dies per llegir-los.

Aquest nou servei ha estat possible gràcies a l’acord entre el Servei de Biblioteques de la Generalitat i l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), a la qual pertanyen aquestes capçaleres. L’APPEC també gestiona el portal www.iquiosc.cat, on també es poden llegir totes les revistes i premsa en català.

L’acord amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat també permet als usuaris continuar gaudint de les edicions en paper de les 11 revistes més llegides, entre les quals hi ha les cinc capçaleres de Sàpiens Publicacions.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació