Anuncia't al Descobrir

El DESCOBRIR ja té perfil a Instagram

Comparteix les teves fotografies de pobles, festes i paisatges amb l'etiqueta #descobrircat

El DESCOBRIR acaba d’estrenar perfil a Instagram, una de les xarxes socials més populars, on les fotografies són les protagonistes absolutes.

Amb el perfil @descobrircat, obrim un nou canal de comunicació amb la comunitat de lectors i usuaris de la revista i el web, i els convidem a etiquetar les fotografies amb el ‘hashtag’ #descobrircat per compartir les imatges a la nostra xarxa.

El perfil d’Instagram s’uneix als que la revista ja té a Facebook, amb més de 25.500 seguidors, i Twitter, que ja té 17.400 seguidors.

Entre tot plegat, ajudem a difondre les millors activitats d’agenda, rutes, allotjaments, notícies i experiències per viure els Països Catalans, amb la garantia de DESCOBRIR, la revista de geografia, viatges i turisme d’interior líder a Catalunya.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació