Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2017

Vota i guanya més de 1.000 premis

Guanya una visita nocturna a la Pedrera

'Gaudi’s Pedrera: The Origins' és una espectacular experiència que inclou projeccions i audiovisuals

Viu un espectacle immersiu i sorprenent, absolutament únic, en un dels edificis més emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Amb aquest itinerari podreu viure un viatge inoblidable pels diferents espais, en què el punt culminant serà un videomapatge al terrat de la Pedrera, on s’aprofita la singular arquitectura d’aquest espai per fer un espectacle audiovisual únic, que permet fer un viatge a l’origen de la vida, l’essència de l’obra de Gaudí. Tot, amanit amb múltiples projeccions als badalots, il·luminació especial i una banda sonora que ho acompanyarà tot plegat.

La visita inclou projeccions en diversos espais, un itinerari pels indrets més singulars de l’edifici, un espectacle audiovisual al terrat més singular de Barcelona i una copa de cava com a colofó de la vetllada.

L’entrada és per a la visita en català i per a dues persones, i és vàlida fins al 30 de setembre del 2017.

El monument favorit de Catalunya
Les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i el programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio, organitzen el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya, de nou. Després de la primera edició del concurs, realitzada el 2016, el Turó de la Seu Vella es va proclamar campió a la gran final, superant Sant Climent de Taüll. Enguany, la celebració del nou concurs presenta encara més novetats.

En aquesta edició entre els dies 28 de febrer i 12 de març tothom que ho vulgui podrà proposar el monument que vol que entri a formar part del concurs. S’escolliran 20 monuments finalistes que passaran a la fase classificatòria.

La proposta del monument es pot fer a través de xarxes socials mitjançant l’etiqueta #JoProposo i el nom del monument escollit, o a través del formulari del web del monument favorit. Després d’aquestes dues setmanes, els tres monuments que hagin estat més proposats quedaran seleccionats automàticament per a la fase següent, i els altres 17 seran seleccionats per un comitè d’experts.

El funcionament
A partir del dia 14 de març, i fins al dia 21, ja es podrà votar a favor dels monuments seleccionats, i aquells 12 que obtinguin menys suports quedaran eliminats. Després, començaran els quarts de final, les semifinals i la gran final, que arribarà el dia 9 de maig. Aquell dia, coneixerem el monument favorit dels catalans 2017.

Per votar, a partir del 14 de març, només cal que et registris com a usuari del web del DESCOBRIR. Es pot fer un vot cada hora i totes les persones que participin entraran en el sorteig d’un miler de premis cada setmana, entre els quals hi ha estades en hotels i allotjaments rurals, àpats en restaurants, lots de llibres o entrades gratuïtes als principals monuments.

A més, a través del web podràs seguir cada dia el resultat de les votacions i assabentar-te de les últimes novetats del concurs més ‘monumental’ de Catalunya, amb les reaccions dels participants i la gent del territori. El programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio far el seguiment del concurs cada dimarts a partir de les 18 h.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Concurs finalitzat
Consulta el resultat de la final del Monument favorit de Catalunya en aquest enllaç
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació