Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2017

Vota i guanya més de 1.000 premis

L'apassionant història de la humanitat en 20 volums

Aquesta obra de referència recull moments clau de la història, per primera vegada en català

Aconsegueix una de les obres de referència més interessants que s’han publicat en els darrers anys, la 'Història de la Humanitat', per primera vegada en català. Un compendi de 20 volums de 168 pàgines cadascun, per conèixer els moments i els fets claus així com els protagonistes de la història. Una història de la humanitat amb un fil conductor inèdit: la llibertat i la lluita permanent de l’ésser humà per aconseguir-la.

L’obra posa l’accent en els fets, els personatges, els invents, i les idees que des de fa milions d’anys han fet progressar la humanitat. A la 'Història de la Humanitat' hi torbareu centenars de dobles pàgines sobre els moments estel·lars de la llibertat, milers de fotos, il·lustracions i mapes, i les descobertes més recents en tots els àmbits, amb pròlegs dels millors historiadors.

Entre el 21 de març i el 9 de maig, se sortejarà cada setmana una col·lecció completa de la 'Història de la Humanitat'.

Escollir el monument favorit de Catalunya
Les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, organitzen el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya, de nou. Després de la primera edició del concurs, realitzada el 2016, el Turó de la Seu Vella es va proclamar campió a la gran final, superant Sant Climent de Taüll. Enguany, la celebració del nou concurs presenta encara més novetats.

El funcionament
En aquesta edició entre els dies 28 de febrer i 12 de març tothom que ho vulgui podrà proposar el monument que vol que entri a formar part del concurs. S’escolliran 20 monuments finalistes que passaran a la fase classificatòria.

La proposta del monument es pot fer a través de xarxes socials mitjançant l’etiqueta #JoProposo i el nom del monument escollit, o a través del formulari del web del monument favorit. Després d’aquestes dues setmanes, els tres monuments que hagin estat més proposats quedaran seleccionats automàticament per a la fase següent, i els altres 17 seran seleccionats per un comitè d’experts.

A partir del dia 14 de març, i fins al dia 21, ja es podrà votar a favor dels monuments seleccionats, i aquells 12 que obtinguin menys suports quedaran eliminats. Després, començaran els quarts de final, les semifinals i la gran final, que arribarà el dia 9 de maig. Aquell dia, coneixerem el monument favorit dels catalans 2017.

Com participar-hi

Per votar, a partir del 14 de març, només cal que et registris com a usuari del web del DESCOBRIR. Es pot fer un vot cada hora i totes les persones que participin entraran en el sorteig d’un centenar de premis cada setmana, entre els quals hi ha estades en hotels i allotjaments rurals, àpats en restaurants, lots de llibres o entrades gratuïtes als principals monuments.

A més, a través del web podràs seguir cada dia el resultat de les votacions i assabentar-te de les últimes novetats del concurs més ‘monumental’ de Catalunya, amb les reaccions dels participants i la gent del territori. El programa de Catalunya Ràdio, Estat de Gràcia, farà el seguiment del concurs cada dimarts a partir de les 18h.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Concurs finalitzat
Consulta el resultat de la final del Monument favorit de Catalunya en aquest enllaç
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació