Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Guanya la Vaixella del Born

Sortegem un joc de 18 plats inspirats en els estris del segle XVIII trobats al jaciment del Born

La vaixella de porcellana que sortegem és una meravella de 18 plats inspirada en les peces originals que es mostren al Born Centre Cultural, i que inclou un servei per a sis persones amb plats plans, sopers i de postres.

És una vaixella apta per a microones i per a rentaplats de color blanc decorada amb filigranes blaves, un estil molt populars entre els catalans dels segles XVI a XVIII, i que reprodueix la que es pot veure al museu del Born Centre de Cultura i Memòria, a l’exposició permanent 'Barcelona 1700. De les pedres a les persones'.

El premi és un joc de la Vaixella del Born, valorat en 49,95 €.

Escollir el monument favorit de Catalunya
Les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, organitzen el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya, de nou. Després de la primera edició del concurs, realitzada el 2016, el Turó de la Seu Vella es va proclamar campió a la gran final, superant Sant Climent de Taüll. Enguany, la celebració del nou concurs presenta encara més novetats.

Com funciona el concurs
Entre els dies 28 de febrer i 12 de març, tothom que ho vulgui podrà proposar el monument que vol que entri a formar part del concurs. S’escolliran 20 monuments finalistes que passaran a la fase classificatòria.

La proposta del monument es pot fer a través de xarxes socials mitjançant l’etiqueta #JoProposo i el nom del monument escollit, o a través del formulari del web del monument favorit. Després d’aquestes dues setmanes, els tres monuments que hagin estat més proposats quedaran seleccionats automàticament per a la fase següent, i els altres 17 seran seleccionats per un comitè d’experts.

A partir del dia 14 de març, i fins al dia 21, ja es podrà votar a favor dels monuments seleccionats, i aquells 12 que obtinguin menys suports quedaran eliminats. Després, començaran els quarts de final, les semifinals i la gran final, que arribarà el dia 9 de maig. Aquell dia, coneixerem el monument favorit dels catalans 2017.

Per votar, cal ser usuari registrat, i accedir al web del monument favorit. Es pot emetre un vot cada hora i, a més, s’entra al sorteig d’un centenar de premis!

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Fase finalitzada
Els resultats es faran públics avui dijous 19 d'abril poc després de les 18 h al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació