Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2017

Vota i guanya més de 1.000 premis

Assaboreix el CUINA!

Guanya una subscripció per a 12 números de la revista gastronòmica més moderna i pràctica

Si t’agrada cuinar i saber tots els secrets dels productes de la terra, participa en el sorteig de 10 subscripcions cada setmana (a partir del 21 de març) a la revista CUINA, una bona oportunitat per conèixer tot el que es cuina a casa nostra amb receptes, recomanacions dels restaurants més atractius, una guia per trobar els millors ingredients pels teus plats i reportatges relacionats amb la gastronomia, escrits pels experts de casa nostra.

Aquesta oferta només és vàlida per a noves altes.

El concurs més ‘monumental’
Entre el 28 de febrer i el 9 de maig, les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS organitzen el concurs del monument favorit de Catalunya 2017, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i el programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio. En aquesta segona edició la gran novetat és la crida popular.

Entre el 28 de febrer i el 14 de març, tothom que ho vulgui pot proposar el monument que voldria que participés en el concurs d’enguany. A través de les xarxes social, mitjançant l’etiqueta #JoProposo i indicant el nom del monument, o a través del formulari del web del monument favorit.

De totes les propostes, només 20 monuments podran passar a la fase classificatòria. Els tres monuments més proposats hi accediran automàticament, i els 17 restants seran escollits per una comissió d’experts, que en valoraran la rellevància històrica i artística.

Les fases del concurs
Del 14 al 21 de març es podrà votar per qualsevol dels 20 monuments seleccionats, però els 12 que tinguin menys suports quedaran eliminats. Entre el 21 de març i el 18 d’abril se celebraran els quarts de final en què el primer classificat es batrà en duel amb el vuité, el segon amb el setè i així successivament.

Després, el quatre monuments guanyadors passaran a les semifinals, que es disputaran entre el 18 d’abril i 2 de maig. I, finalment, els dos vencedors participaran en la gran final que s’allargarà fins al 9 de maig.

A partir del 14 de març, pots fer un vot cada hora, després de registrar-te com a usuari del web de DESCOBRIR. En fer-ho, entraràs al sorteig de més de cent premis setmanals!

El seguiment
Al mateix web del monument favorit es pot seguir l’evolució del concurs, però també trobaràs l’última hora de les votacions a Twitter, amb l’etiqueta #MonumentCat. I cada dimarts, al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio, farem un seguiment del concurs amb més informació sobre els propis monuments i les reaccions dels participants.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Concurs finalitzat
Consulta el resultat de la final del Monument favorit de Catalunya en aquest enllaç
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació