Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2017

Vota i guanya més de 1.000 premis

Viatja amb el DESCOBRIR!

Aconsegueix 12 números de la publicació degana de turisme i viatges en llengua catalana

Totes les activitats i les millors propostes d’oci i aventura estan a la teva disposició a la revista DESCOBRIR, que podràs aconseguir si votes el monument favorit dels catalans.

Entre el 21 de març i el 9 de maig, sortejarem cada setmana un munt de subscripcions per a 12 números de la revista, perquè puguis gaudir de paisatges únics, de les millors experiències, d’una agenda d’activitats plena de sorpreses i de les recomanacions dels millors guies i experts.

Aquesta oferta només és vàlida per a noves altes.

Escollir el monument favorit de Catalunya
Les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, organitzen el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya, de nou. Després de la primera edició del concurs, realitzada el 2016, el Turó de la Seu Vella es va proclamar campió a la gran final, superant Sant Climent de Taüll. Enguany, la celebració del nou concurs presenta encara més novetats.

Com funciona el concurs
Entre el 28 de febrer i el 12 de març tothom que ho vulgui podrà proposar el monument que vol que entri a formar part del concurs. S’escolliran 20 monuments finalistes que passaran a la fase classificatòria.

La proposta del monument es pot fer a través de xarxes socials mitjançant l’etiqueta #JoProposo i el nom del monument escollit, o a través del formulari del web del monument favorit. Després d’aquestes dues setmanes, els tres monuments que hagin estat més proposats quedaran seleccionats automàticament per a la fase següent, i els altres 17 seran seleccionats per un comitè d’experts.

A partir del dia 14 de març, i fins al dia 21, ja es podrà votar a favor dels monuments seleccionats, i aquells 12 que obtinguin menys suports quedaran eliminats. Després, començaran els quarts de final, les semifinals i la gran final, que arribarà el dia 9 de maig. Aquell dia, coneixerem el monument favorit dels catalans 2017.

Pots seguir l'evolució del concurs diàriament a través del web del concurs i cada setmana, a partir de les 18 h, al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio, on anunciarem, en directe i en exclusiva, els monuments que van superant cada fase.

Per votar, cal ser usuari registrat, i accedir al web del monument favorit. Es pot emetre un vot cada hora i, a més, s’entra al sorteig d’un centenar de premis!

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Concurs finalitzat
Consulta el resultat de la final del Monument favorit de Catalunya en aquest enllaç
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació