Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

La Casa de les Punxes ja es pot visitar

L’edifici de Puig i Cadafalch ha estat més de cent anys tancat al públic

La Casa Terradas, coneguda popularment com la ‘Casa de les Punxes’, obre les portes a les visites turístiques després de més de cent anys tancada al públic.

Amb la rehabilitació, es poden visitar els tres espais més destacats de la Casa de les Punxes: la planta baixa, accessible des de la cantonada de l’avinguda Diagonal amb el carrer de Rosselló, que inclou l’entrada principal, una botiga i una vermuteria; la planta noble, l’espai on es narra la llegenda de Sant Jordi amb una recreació audiovisual, i el terrat, amb les seves característiques punxes d’estil medieval, on hi ha l’espai museogràfic que divulga l’obra de Puig i Cadafalch, la història de la Casa Terradas i el Modernisme.

Les dues modalitats de visita
La proposta cultural de la Casa de les Punxes ofereix dues tipologies de visites. ‘Viu la llegenda de Sant Jordi’ és una visita amb audioguia que permet un recorregut immersiu per la planta noble per viure, en primera persona, la llegenda de Sant Jordi i la seva relació amb el Modernisme. La visita es completa al terrat, des d’on es descobreixen la vida i l’obra del seu arquitecte. Aquesta visita audioguiada té un preu general de 12,50 €.

‘Descobreix la Casa de les Punxes’, en canvi, es fa acompanyada per un guia que va desvelant la història de la casa, els seus racons i els secrets que s’hi amaguen. Es pot gaudir del terrat i de les seves vistes, i, dins de cada una de les punxes, es dóna a conèixer la figura de Puig i Cadafalch i la seva obra.

Aquesta visita, que finalitza a la planta noble amb l’explicació de la llegenda de Sant Jordi, es realitza amb grups reduïts d’un màxim de 20 persones, perquè permet entrar a espais no accessibles per a la resta de públic.

La visita amb guia val 20 €, tot i que durant aquest 2016 es fa un descompte del 30% a les persones residents a la ciutat de Barcelona.

Un castell per a tres princeses

La Casa de les Punxes és un dels edificis més emblemàtics de Barcelona. L’any 1905, Bartomeu Terradas va encarregar a Puig i Cadafalch el disseny d’una casa per a cada una de les seves germanes: l’Àngela, la Josefa i la Rosa. El resultat va ser un sol edifici, amb la singularitat de tenir tres entrades diferents des del carrer, que recordava els antics castells medievals, i amb elements de diversos corrents arquitectònics i les sis característiques torres, que li han donat el nom.

La Casa de les Punxes es troba a l’avinguda Diagonal, núm. 420, i obre cada dia de 9 a 20 h. Les visites amb audioguia estan disponibles en deu idiomes (català, castellà, anglès, francès, italià, portuguès, alemany, japonès, xinès i rus), i les visites guiades es fan en català, castellà, anglès i altres idiomes sota petició.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació