Anuncia't al Descobrir

Comencen les obres de la Casa de la Sardana de Barcelona

Està previst que estigui enllestida a l’abril, pels volts de Sant Jordi

L’actual seu de l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona, al carrer de Pou de la Figuera de Barcelona, es convertirà en la Casa de la Sardana, que unificarà les seus de totes les entitats sardanistes de caràcter nacional, territorial i municipal.

Les obres de reforma, que acabaran pels volts de Sant Jordi, preveuen la creació d’una sala polivalent en format d’auditori i una zona d’oficines, així com l’optimització de l’espai actual amb una nova distribució, més funcional, adaptada a les necessitats previstes.

La Casa de la Sardana, que s’integrarà a la xarxa de Cases de la Festa de l’Ajuntament de Barcelona, serà un lloc dedicat a la sardana en tots els seus vessants, per optimitzar recursos i potenciar les dinàmiques de totes les entitats, a part de fomentar el treball en comú i el debat.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació