Anuncia't al Descobrir

La marca Producte de Collserola surt al mercat

Les mandarines de Can Carlets i el vi de Can Calopa són els primers que es comercialitzen amb aquest segell

Ja s’ha iniciat la comercialització dels productes amb el segell de la marca de garantia Producte de Collserola. Els primers que es comercialitzen són les mandarines de Can Carlets i el vi de Can Calopa. Properament hi haurà xai, cabrit, tomàquet i mel, i està previst que el llistat es vagi ampliant amb altres productes que s’hi vulguin acollir.

Només podran utilitzar la marca i el seu logotip aquells productes produïts, elaborats, transformats i envasats en l’àmbit territorial del Parc Natural de la Serra de Collserola, sempre que hi hagi infraestructures existents dins del Parc per a la seva manipulació.

Un gran valor afegit

Els objectius de la posada en marxa de la marca de garantia Producte de Collserola són evitar l’abandonament de les zones agrícoles i la pèrdua de biodiversitat; donar un valor afegit pel fet d’estar produït en un parc natural; reunir tots els productors de la serra (agrícoles i ramaders) amb producció integrada o ecològica; buscar estratègies per comercialitzar i promocionar els productes del Parc i així revitalitzar i fer més rendibles les explotacions, i potenciar l’activitat agrícola i ramadera al Parc amb la construcció d’infraestructures per als ramats, la conservació i millora de varietats locals, l’establiment de xarxes de comercialització, la promoció mitjançant els canals de difusió del Parc, etc.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació