Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2017

Vota i guanya més de 1.000 premis

Els 150 moments clau de la Història de la Llibertat

Guanya aquesta obra cabdal que repassa els fets que han fet progressar la humanitat

'Història de la Llibertat. 150 moments clau' és una obra imprescindible que no trobareu a llibreries o quioscos i que descobreix els personatges, fets, invents o idees que han fet progressar la humanitat, des de la prehistòria fins als nostres dies. Combinant el rigor acadèmic amb una clara vocació divulgativa, aquest volum repassa més de 2.000 anys d’història, per comprendre la llibertat i observar com s’ha aconseguit al llarg dels segles, tant a Catalunya com a la resta del món.

Des de la invenció del foc fins a la Via Lliure, passant per personatges tan il·lustres com Gandhi, Martin Luter King o la dignitat de Companys. Una obra que ajuda a comprendre l’evolució de la nostra societat i l’origen del que està passant a Catalunya, de la mà de col·laboradors habituals de la revista Sàpiens com Eudald Carbonell, Josep Maria Solé Sabaté i Agustí Alcoverro, entre molts d’altres.

Participa en el concurs del monument favorit i guanya un dels volums que sortegem.

El monument favorit de Catalunya
Les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, organitzen el concurs per escollir el monument favorit de Catalunya, de nou. Després de la primera edició del concurs, realitzada el 2016, el Turó de la Seu Vella es va proclamar campió a la gran final, superant Sant Climent de Taüll. Enguany, la celebració del nou concurs presenta encara més novetats.

El funcionament
En aquesta edició entre els dies 28 de febrer i 12 de març tothom que ho vulgui podrà proposar el monument que vol que entri a formar part del concurs. S’escolliran 20 monuments finalistes que passaran a la fase classificatòria.

La proposta del monument es pot fer a través de xarxes socials mitjançant l’etiqueta #JoProposo i el nom del monument escollit, o a través del formulari del web del monument favorit. Després d’aquestes dues setmanes, els tres monuments que hagin estat més proposats quedaran seleccionats automàticament per a la fase següent, i els altres 17 seran seleccionats per un comitè d’experts.

A partir del dia 14 de març, i fins al dia 21, ja es podrà votar a favor dels monuments seleccionats, i aquells 12 que obtinguin menys suports quedaran eliminats. Després, començaran els quarts de final, les semifinals i la gran final, que arribarà el dia 9 de maig. Aquell dia, coneixerem el monument favorit dels catalans 2017.

Com participar-hi
Per votar, a partir del 14 de març, només cal que et registris com a usuari del web del DESCOBRIR. Es pot fer un vot cada hora i totes les persones que participin entraran en el sorteig d’un centenar de premis cada setmana, entre els quals hi ha estades en hotels i allotjaments rurals, àpats en restaurants, lots de llibres o entrades gratuïtes als principals monuments.

A més, a través del web podràs seguir cada dia el resultat de les votacions i assabentar-te de les últimes novetats del concurs més ‘monumental’ de Catalunya, amb les reaccions dels participants i la gent del territori. El programa de Catalunya Ràdio, 'Estat de Gràcia', farà el seguiment del concurs cada dimarts a partir de les 18 h.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Concurs finalitzat
Consulta el resultat de la final del Monument favorit de Catalunya en aquest enllaç
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació