Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2017

Vota i guanya més de 1.000 premis

Arc de Berà

Roda de Berà (Tarragonès)
Arc de Berà

Situat sobre l’antiga Via Augusta, l’Arc de Berà és un dels monuments de l’època romana més importants que es poden trobar al nostre país. Va ser construït als voltants de l’any 10 a.C., en època de l’emperador August. Té una alçada de més de 12 metres i, antigament, era més alt, ja que tenia grans pedres a la part superior. Aquest arc de triomf monumental va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació