Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2017

Vota i guanya més de 1.000 premis

Castell de Miravet

Miravet (Ribera d'Ebre)
El castell de Miravet

El castell de Miravet

Situat en un indret estratègic, a la mateixa distància de València que del Rosselló i amb un control sobre les comunicacions fluvials per l’Ebre entre Aragó i Tortosa, el Castell de Miravet va ser l’última fortalesa de l’orde del Temple a caure en mans de l’orde de l’Hospital després de gairebé un any de setge. Des del segle XV fins al segle XX, el castell s’ha vist afectat per tots els combats que han tingut lloc al territori.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació