Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2017

Vota i guanya més de 1.000 premis

Experiència gastronòmica a Pahissa del Mas Pou, al cor de l'Empordanet

Guanya un àpat per a 2 persones en aquest restaurant de cuina d'autor ubicat a Pals

A l’interior d’una masia del segle XVIII, totalment reformada, hi trobareu aquest restaurant ple d’encant, que pertany a la familia Pericay des de fa tres generacions. Ubicat a Pals, Pahissa del Mas Pou és un restaurant que ofereix cuina de temporada, amb productes de mercat i frescos, cuidant tots els detalls per aconseguir plats gustosos i vistosos. De la mà del xef Jordi Vallespí, la cuina manté l’essència tradicional, però s’hi combinen els sabors de manera original i creativa, per crear noves experiències.

El premi és un àpat per a dues persones al restaurant Pahissa del Mas Pou, de Pals, i està subjecte a la disponibilitat de places del restaurant. Aquest premi és vàlid fins al 30 de setembre del 2017.

El concurs més ‘monumental’
Fins al 9 de maig, les revistes DESCOBRIR i SÀPIENS organitzen el concurs del monument favorit de Catalunya 2017, amb el suport de l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i el programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio.

Les fases del concurs
Del 14 al 21 de març es va disputar la fase classificatòria, en què dels 20 monuments, els 12 amb menys vots van quedar eliminats. Entre el 21 de març i el 18 d’abril se celebren els quarts de final en què el primer classificat es batrà en duel amb el vuité, el segon amb el setè i així successivament.

Després, els quatre monuments guanyadors passaran a les semifinals, que es disputaran entre el 18 d’abril i 2 de maig. I, finalment, els dos vencedors participaran en la gran final que s’allargarà fins al 9 de maig.

Pots fer un vot cada hora, després de registrar-te com a usuari del web de DESCOBRIR. En fer-ho, entraràs al sorteig de més de cent premis setmanals!

El seguiment
Al mateix web del monument favorit es pot seguir l’evolució del concurs, però també trobaràs l’última hora de les votacions a Twitter, amb l’etiqueta #MonumentCat. I cada dimarts, a Catalunya Ràdio, al programa 'Estat de Gràcia', farem un seguiment del concurs amb més informació sobre els propis monuments i escoltant les reaccions de tots els participants.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Concurs finalitzat
Consulta el resultat de la final del Monument favorit de Catalunya en aquest enllaç
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació