Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2017

Vota i guanya més de 1.000 premis

Sant Miquel de Cuixà

Codalet (Conflent)
El monestir de Sant Miquel de Cuixà

El monestir de Sant Miquel de Cuixà - Cancre

El conjunt del monestir de Sant Miquel de Cuixà és un dels més remarcables del romànic català i és l'exemple més monumental del període inicial del romànic, de clares influències mossaràbigues. El claustre, del segle XII, és de marbre rosat, amb capitells esculturats. Una meravella. L’existència d’un escriptori, bressol de la historiografia catalana, dóna testimoni de l’alt nivell cultural assolit pel monestir.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació