Anuncia't al Descobrir

El DESCOBRIR guanya el premi Alimara Mass Media

El guardó reconeix la contribució que fa la revista a la promoció turística i cultural del territori

La revista DESCOBRIR va rebre ahir el premi Alimara Mass Media com a reconeixement de la seva contribució a la promoció turística. Els premis Alimara els otorga des de fa trenta-tres anys el Grup CETT, el Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona.

A proposta del jurat dels premis, la revista ha estat mereixedora del guardó per ser "la capçalera líder en l'àmbit de la geografia i els viatges a Catalunya i una de les principals publicacions de divulgació en llengua catalana que presenta reportatges extensos i molt propers". 
 
Mirada nova i actual
El jurat també ha valorat que la revista, que celebra aquest any el vintè aniversari, "ha recorregut tota la trama geogràfica nacional catalana a través d'una mirada nova i actual centrant-se en els valors culturals (paisatgístics, arquitectònics, festius, gastronòmics, etc.) que la caracteritzen".

L'altre guardó que ha estat proposat directament pel jurat és el premi Alimara Especial del CETT, que ha guanyat l'organització internacional World Tourism Organization (UNWTO).

Més reconeixements
A la Nit dels Alimara, que és com es coneix l'esdeviment anual de lliurament dels guardons, es van donar premis a una dotzena de campanyes de promoció turística, valorades per la seva innovació, per l'ús de les tecnologies, per apostar pel turisme sostenible, per fidelitzar els usuaris o per crear les millors estratègies de promoció. 

Entre les campanyes guardonades hi ha El Cinquè Llac, una ruta senderista per etapes al Pallars; Una escapada al més autèntic Empordà, impulsada per cinc municipis del Baix Empordà per oferir al visitant una visió global del territori; Benvinguts a Pagès, que posa en valor la identitat del territori a través de productors locals; Llegim a la Llémena: descobrim el Bosc de Llibres, una iniciativa fresca i original que uneix el turisme i la cultura, i el club enoturístic Priorat Terroir, creat per l'associació Priorat Enoturisme.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació