Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

Ja són més de 4.500 els vots que separen Cardona de Montsoriu

Les dues icones acumulen més de 35.000 vots

La distància entre el castell de Cardona i el de Montsoriu no para d'augmentar. La fortificació del Bages ja ha aconseguit un marge de més de 4.500 vots respecte del castell de la Selva. Però queden quatre dies perquè finalitzi aquesta semifinal, amb el cap de setmana pel mig, i el marcador encara es pot capgirar. La talaia del Montseny té molts seguidors i adeptes: va ser el monument més votat en la fase classificatòria del concurs del monument favorit. 

Encara hi ha temps fins al dimarts 25 d'abril a les 12 h per votar qualsevol de les dues icones. Per fer-ho, només cal ser usuari registrat de Descobrir.cat i accedir al web del monument favorit, que compta amb el suport de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura.

La gran final monumental
El guanyador d'aquest primer duel de semifinals serà el primer classificat per a la gran final, que es disputarà entre el 2 i el 9 de maig.

La pròxima setmana, entre el 25 d'abril i el 2 de maig, hi haurà el segon duel de semifinals que enfronta Sant Climent de Taüll i el monestir de Santa Maria de Ripoll, dues joies del romànic, de gran rellevància històrica per al territori català.

Seguir el concurs
Per assabentar-te de tot el que passi durant aquests dies, es pot seguir l'evolució de les votacions a través de la pàgina de Resultats, i a través de Twitter, utilitzant l'etiqueta #MonumentCat.

El resultat, el sabrem el mateix dia 25 a partir de les 18 h, en directe i en exclusiva, al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio.

I no oblidis que pots seguir fent costat a el teu monument favorit amb els cartells que trobaràs al Kit de suport!

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Fase finalitzada
Els resultats es faran públics avui dijous 19 d'abril poc després de les 18 h al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació