Anuncia't al Descobrir

El DESCOBRIR guanya un premi Pica d'Estats

És el guardó que atorga el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida

El dossier monogràfic 'Solsonès rural. Contrastos a la terra de les mil masies' publicat a la revista DESCOBRIR número 220 (juny, 2016) ha estat guardonat amb el premi Pica d'Estats com a millor treball en premsa especialitzada en turisme i viatges.

Amb fotografies d'Òscar Rodbag i articles dels periodistes i escriptors Felip Vendrell, Enric Bertran, Narcís Clotet, Pepa Mañé i Noemí Vilaseca, el monogràfic, de 50 pàgines amb fotografies espectaculars i de gran qualitat, mostra la comarca prepirinenca del Solsonès, plena de contrastos, on es combinen els camps de conreu amb les grans extensions de bosc, els rius, les fonts i els paratges esquerps d’alta muntanya. Una comarca esquitxada de masies disseminades, algunes de les quals són bells exemplars de les construccions característiques de la Catalunya rural dels segles XV al XVIII. 

Més treballs guardonats
Destinacions emblemàtiques monumentals i de natura del territori lleidatà, juntament amb la descoberta de la presa de Canelles al Montsec des de les entranyes de la terra, un viatge a través de la televisió pel majestuós congost de Mont-rebei, un reportatge fotogràfic amb unes imatges espectaculars de Collegats, Mont-rebei i les parets de Terradets, una proposta radiofònica per descobrir l’oferta turistico gastronòmica de les Garrigues i un reportatge d’àmbit internacional sobre la ruta de senderisme el Cinquè Llac han estat els altres treballs guanyadors del 28è Premi Turístic Internacional Pica d’Estats de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet, que es van lliurar el dissabte passat a Lleida. 

Aquest premi s’ha convertit en tot un referent del periodisme turístic tant d’àmbit estatal com també internacional, essent un dels més ben dotats econòmicament en la seva categoria.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació