Anuncia't al Descobrir

Ja és al quiosc el tercer número d''Eix'

La revista del Museu de la Ciència i de la Tècnica destaca a la portada la revolució que va significar l'automòbil

'La revolució de l'automòbil. L'enginy que va canviar els paisatges i les vides' és el dossier de portada del tercer número d''Eix', la revista que publica semestralment el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).

El tercer número de la publicació, que ja és al quiosc, inclou també una entrevista a Jordi Nadal, el gran estudiós de la història econòmica a Catalunya i Espanya; un recorregut ple de records familiars i personals pel Museu de la Torneria de Torelló de la mà de la productora de cinema Isona Passola, i una ruta pels camins de l'aigua i el ferro del Ripollès, entre altres continguts.

L'objectiu de la revista 'Eix' és presentar el patrimoni industrial del país d’una manera inèdita, amena i rigorosa, a més de donar a conèixer, difondre i proclamar que el patrimoni i la cultura científica, tècnica i industrial del país formen part intrínseca i molt destacada del patrimoni social contemporani.

La revista ‘Eix’ s’elabora amb la col·laboració de Sàpiens Publicacions, i es pot trobar a les llibreries i els museus.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació