Anuncia't al Descobrir

Les millores escapades per fer una immersió en el món d'agricultors i ramaders

Allotjaments i restaurants se sumen a les jornades Benvinguts a Pagès i creen experiències de cap de setmana

Del 3 al 5 de juny, en la segona edició de les jornades Benvinguts a Pagès, agricultors, pagesos, ramaders i pescadors d’arreu de Catalunya organitzen visites gratuïtes a les seves explotacions. I més de 200 allotjaments ofereixen paquets especials per arrodonir l'experiència i gaudir d'una escapada de cap de setmana per fer una immersió autèntica en el món rural i en el dia a dia d'una explotació agrícola o ramadera.

El web de les jornades ofereix informació de tots els establiments turístics i restaurants que s’han afegit a la iniciativa. En el cas dels allotjaments, en aquests moments ja se n’hi ha apuntat uns 200 establiments: hotels gastronòmics, allotjaments de turisme familiar, allotjaments rurals categoritzats amb espigues, etc., des d’on els turistes podran arribar fàcilment a diverses explotacions que participen a les jornades. Cada un dels allotjaments tindrà una oferta especial Benvinguts a Pagès, que inclou alguna activitat, un tast de productes, un obsequi, etc.

En el cas dels restaurants, que en aquests moments ja són uns 160, oferiran el menú Benvinguts a Pagès que cada establiment adaptarà segons la seva ubicació i estil de cuina, però que tindrà com a denominador comú una gastronomia amb productes de qualitat, de proximitat i de temporada.

Activitats complementàries
A més de visitar les cases de pagès, d’allotjar-se en un entorn idíl·lic i de menjar els millors productes, els visitants podran completar el cap de setmana amb les gairebé 160 activitats complementàries que ofereixen diverses entitats i agrupacions, que s’han volgut sumar al Benvinguts a Pagès organitzant activitats.

L’oferta, que triplica el nombre d’activitats de l’any passat, és molt variada i inclou, per exemple, visitar un centre de reproducció de tortugues, fires gastronòmiques, concurs de pesca, tallers de cuina, passejades, observació d’aus, festivals de música i gastronomia, ponències, navegació a bord d’un llaüt, contes a l’aire lliure... Algunes d’aquestes activitats són gratuïtes, i d’altres tenen un cost associat. Les trobareu totes al web de la iniciativa.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació