Anuncia't al Descobrir

Onvaig.cat, Cap a mar i Planomi són els millors projectes turístics emprenedors

Les tres iniciatives s'han endut els guardons que atorguen cada any el Campus Internacional CETT i la Fundació Gaspar Espuña

Levart Travel, la primera i única agència de viatges especialitzada en turisme festiu, ha estat un dels projectes premiats en el XXII Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic que convoquen cada any la Fundació Gaspar Espuña i el Campus Internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT, adscrit a la Universitat de Barcelona (UB).

Levart Travel, que ha rebut el tercer premi, ha desenvolupat www.onvaig.cat, una plataforma en línia que ofereix escapades de cap de setmana per a famílies a diferents punts del territori català, totes vinculades a les festes i tradicions de Catalunya. Fins ara no era possible reservar, en un sol web, allotjament, gastronomia i activitats turístiques vinculades a les festes de Catalunya i, a més, personalitzar l'escapada.

Tres premiats més
El projecte que ha rebut el primer premi, Cap a mar, proposa una nova oferta d’activitats per al sector turístic a Barcelona a partir de divulgar l’activitat pesquera a la ciutat. La proposta permet descobrir com és el moll de pescadors de Barcelona, el seu entorn i els seus protagonistes a través de la possibilitat de sortir a pescar en diferents modalitats i de l’organització d’itineraris i degustacions gastronòmiques. El jurat dels premis ha valorat que és un projecte trencador i disruptiu, així com també pioner a Barcelona.

El segon premi ha estat per al web de venta d’oci Planomi. Aquesta iniciativa empresarial ofereix diferents tipus de propostes d’oci, com la reserva d’hotels, d’espectacles o d’esdeveniments esportius, basades en un nou concepte de risc-benefici per a l’usuari. El web ofereix oci a preus molt assequibles amb la particularitat que la reserva no és confirmada al client fins a un determinat període abans de l’activitat en qüestió, i, en cas de denegar-se, el client rep retornat l’import de l’activitat més un import addicional en concepte de premi que es preveu que sigui el 20% del preu abonat. Aquest funcionament té beneficis per al client, però també per al proveïdor, que tindrà més flexibilitat a l’hora de gestionar el seu inventari.

El tercer premi 'ex aequo' amb Onvaig.cat ha estat per a l’empresa Kamis de Deu, que produeix i distribueix noves begudes fermentades per a restaurants d’alta gastronomia, botigues especialitzades i venda per Internet.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació