Anuncia't al Descobrir

Les novetats de l'estiu a les estacions de muntanya

El Bike Park de La Molina ja és el més gran de la península Ibèrica

El Grup FGC acaba de presentar les novetats de la temporada d'estiu a les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé. Noves activitats, forfets a preus més homogenis, millores en les instal·lacions i més oferta gastronòmica són algunes de les noves propostes per a aquest estiu.

Nova política de preus a La Molina

Amb l'objectiu d'adaptar-se a les necessitats dels usuaris, enguany La Molina aplica una nova política de preus que uniformitza les tarifes i les edats dels infants fins als 16 anys; homogeneïtza la tarifa de 4 hores i elimina la de tarda o mig dia; ofereix nous forfets recarregables per al Bike Park, i, finalment, crea el nou forfet La Molina Non Stop, que inclou l'ús, durant tot el dia, del telecabina, el telecadira, el Bike Park, el tubbing, la zona lúdica i d'aigües, les barques i els patinets, el circuit de fauna, la piscina climatitzada i més serveis. No us oblideu de visitar la platja de La Molina.
Barques i patinets d'aigua a La Molina Barques i patinets d'aigua a La MolinaLa Molina

El Bike Park ja té 15 circuits

El Bike Park de La Molina compta amb una nova zona al cap de Comella i, per tant, hi haurà un total de 15 circuits, amb gairebé 50 km de recorreguts. Aquesta ampliació el converteix en el bike park més gran de la península Ibèrica.

Activitats noves: el Frisbee i el HoverBoard Kart

Aquest estiu, La Molina estrena dues activitats. Per una banda, el Frisbee (disc golf), que consta d'un circuit similar al del golf en què els participants (de 2 a 8 persones) recorren una distància i llancen discs a unes cistelles que es van trobant al llarg del recorregut.

Per altra banda, hi ha el HoverBoard Kart by Altitud Extreme, un giny elèctric semblant als 'karts' amb un circuit per a nens i adults.

Vermuts d'alçada a Vallter 2000

Una de les novetats d'aquest estiu a Vallter 2000 és la proposta gastronòmica Vermuts d’alçada, en què es pot degustar el millor vermut en un dels punts més alts dels Pirineu, a la cafeteria de les Marmotes, a 2.000 metres d'altitud. També destaca el producte 'Mar i Muntanya', on es pot fer un maridatge entre la carn del Pirineu i els vins de l’Empordà.
Vallter 2000 de nit Vallter 2000 de nitToni Fernández

Cronoescalada amb premi a Port Ainé

Aquesta temporada, l'estació de Port Ainé estrena la Cronoescalada amb bicicleta de carretera, que compta amb 18,6 km de pujada i un desnivell positiu de 1.228 m. Aquest estiu es realitzarà a través de l'aplicació de Port Ainé, que es pot descarregar a través dels codis QR que hi ha en uns cartells informatius al principi del circuit. Només per completar l'etapa tots els ciclistes obtindran un forfet 2x1 per a la propera temporada.

El Kilòmetre Vertical d'Espot

L'estació d'Espot acull l'activitat Kilòmetre Vertical (KV) de la vall de Peguera, que surt del poble d'Espot i arriba fins al refugi Josep Maria Blanc.

Vall de Núria es renova

Aquest estiu, Vall de Núria presenta novetats que afavoreixen l’experiència dels visitants: s'han millorat les infraestructures del Tren del Cremallera i s'han reformat 14 habitacions de l’Hotel Vall de Núria. També s'han ampliat les terrasses i els espais on prendre el sol. A més, hi ha un nou minicircuit de bicicletes dins del Parc Lúdic. Continuen actives propostes com les excursions a cavall , i resulta molt recomanable fer la ruta a peu de Queralbs a Núria.
La vall de Núria, a l'estiu La vall de Núria, a l’estiuCarles Paredes Lanau
Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació