Anuncia't al Descobrir

Barcelona, Reus i Canet de Mar crearan la Ruta Domènech i Montaner

Els tres municipis tenen importants edificis de l'arquitecte modernista

Els municipis de Barcelona, Reus i Canet de Mar han creat la Taula Domènech i Montaner per difondre el patrimoni i el llegat d'aquest arquitecte modernista innovador, avançat al seu temps, responsable d'edificis tan destacats com el Palau de la Música Catalana i l'Hospital de Sant Pau, a Barcelona; l'Institut Pere Mata, a Reus, o la Casa Domènech, a Canet de Mar.

A partir d'ara, els membres de la Taula treballaran en la celebració de l'Any Domènech i Montaner 2023, quan es compliran cent anys de la seva mort, i en la creació de la Ruta Domènech i Montaner, que fomenti el turisme d'interior vinculat amb les obres l'arquitecte.

També s'han marcat com a propòsit que el 27 de desembre sigui el Dia Domènech i Montaner —és el dia que va néixer.

A banda dels tres ajuntaments, també participen en la Taula Domènech i Montaner el Centre d’Estudis Domènech i Montaner i la Fundació Domènech i Montaner. La idea és que més municipis i més entitats interessades s'hi puguin afegir.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació