Anuncia't al Descobrir

El Vallès Occidental estrena web turístic

La comarca reivindica la proximitat de la destinació i recull els atractius de tots els municipis

El Consorci de Turisme del Vallès Occidental acaba de presentar el nou web, que recull i presenta de manera molt visual i pràctica les propostes turístiques de tots els municipis de la comarca.

Els recursos estan categoritzats per àmbits i interessos: natura, cultura i oci, esport i turisme, reunions i esdeveniments, restaurants i allotjaments. També inclou informació sobre com arribar-hi i com moure's pel territori amb transport públic.

El nou portal turístic és una de les accions més destacades el Consorci de Turisme d'aquest any, i té un disseny modern que presenta els atractius del territori amb mapes interactius i fotografies panoràmiques i suggeridores. La proximitat de la destinació és el lema i el reclam del Vallès Occidental.

La informació es completa amb una agenda d'activitats molt visual i intuïtiva que s'actualitza diàriament; un vídeo promocional que presenta els recursos turístics de la comarca, i hi ha la possibilitat de descarregar-se gratuïtament una guia turística de la comarca molt original, basada en el concepte dels llibres on el lector tria la seva pròpia aventura en funció de les seves opcions i preferències.

Escriu el teu comentari
Per fer un comentari, has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si encara no ho ets, fes-te'n ara. Recorda que el comentari apareixerà amb el teu nom d'usuari.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació