Anuncia't al Descobrir
Gratuïta

'#ArtVeuiVot' al Museu d'Història de Catalunya

Una vuitantena d’artistes exposen al Museu d’Història de Catalunya diverses creacions que tenen com a denominador comú la voluntat de fer sentir la seva veu a favor del dret a decidir. Il·lustració, imatge gràfica, poesia visual, humor crític i propostes conceptuals o textuals són els tipus d’obres que podreu visitar del 8 d’octubre al 2 de novembre. La inauguració tindrà lloc el dia 7 d’octubre a les 19 h.

Un seguit d’entitats de la societat civil catalana han empès aquests artistes, entre els quals destaquen Javier Mariscal, Perejaume o Marcel·lí Antúnez, a formar part d’una exposició que esdevé l’eix vertebrador d’#ArtVeuiVot. Es tracta d’una campanya de comunicació i d’acció per al dret a decidir a través d’una votació democràtica que permeti conèixer l’opinió dels catalans.

Després de Barcelona, l’exposició recorrerà algunes ciutats del territori català. D’aquesta manera, Reus, Lleida, Girona i Sabadell també seran partícips d’una mostra artística dedicada al dret a decidir.

Sobre l'activitat

Hora: De dimarts a dissabtes, de 10 a 19 h. Dimecres, de 10 a 20 h. Diumenges i festius, de 10 a 14.30 h. Dilluns tancat.

Més informació

Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació