'Fent l'ànec' a Girona
Girona estrena jornades gastronòmiques en què l'ànec i el foie són l'element principal. Els nou restaurants participants oferiran 38 receptes diferents, des del tradicional ànec amb salsafins, el magret o la terrina de foie, fins a elaboracions més innovadores com els bombons de micuit de foie, el tataki de magret, els raviolis d'ànec o diferents combinacions d'ànec amb peres, ratafia, figues o gerds.
Les jornades donaran el seu tret de sortida el pròxim dijous dia 5 de juny a les 18 h amb una classe magistral sobre la cuina de l'ànec a l'espai La Pineda (Sant Gregori) a càrrec del xef francès André Bonnaure. Resident a Girona, Bonnaure està considerat una de les eminències del foie i ha publicat diversos llibres sobre cuina. Per assistir a la presentació de Bonnaure, gratuïta i oberta a tots els públics, només cal inscriure-s’hi a través de l’e-mail premsacarboneres@gmail.com.
Girona (Gironès)