Anuncia't al Descobrir
Festa

Festes de l'Ós de Sant Llorenç de Cerdans 2019

A Sant Llorenç de Cerdans s’hi du a terme la darrera representació de les Festes de l’Ós. En aquest cas, el divendres 1, el dissabte 2 i el diumenge 3 de febrer un grup d’homes, encapçalats pel Menaire, surten pels carrers a caçar l’ós, representat per un jove que vesteix un pelatge real d’aquest animal. Al llarg del recorregut se simula la captura de la fera en diverses ocasions, fent-la ballar. Finalment, l’ós és afaitat i retorna a la forma humana.

Divendres se celebra la Festa de l'Ós Vell, amb el Balls dels Esparracats a la tarda i ball disco amb Pascal Philadelphia a la nit. Dissabte hi haurà la Cavalcada i diferents balls per a la mainada, mentre que diuemenge és el dia gros amb la Festa de l'Ós. Comença a les 15 h a l'església de Nostra Senyora de la Sort i a les 17 h serà l'afaitada, a l'esplanada del Sindicat. A les 18 h, una ballada de sardanes posarà el punt final a les festes.

Sobre l'activitat

Més informació

Programa de les Festes de l’Ós

Sant Llorenç de Cerdans

66260 Diversos municipis del Vallespir (Vallespir)

Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació