Anuncia't al Descobrir

El monument favorit dels catalans 2018

Vota i entra en el sorteig de centenars de premis

El trivia del Monument Favorit

Bases

Aquest 2018, a més de buscar el monument favorit dels catalans, també busquem el gran expert en patrimoni del país. El guanyador gaudirà d'una estada exclusiva per a dues persones a a l'interior de jaciment d'Empúries i d’un sopar de luxe al Molí de l'Escala. I molta atenció, perquè les dues persones que millor hagin respost es batran en duel en directe al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio. Només un en serà el guanyador.

Te n'expliquem el funcionament:

 • Quan s'hi pot participar?
  Entre el 13 d’abril a les 9 h i el 4 de maig a les 12 h.
 • On s'hi participa?
  Al site del Monument favorit dels catalans, a https://www.descobrir.cat/ca/trivia.php
 • He de ser usuari registrat per participar-hi?
  Sí, per participar-hi has de ser usuari registrat de Descobrir.cat. Si ja tens usuari no cal que te'n creïs un de nou.
 • Quin és el premi?
  Una estada exclusiva d'una nit a l'interior del jaciment d’Empúries i un sopar de luxe al Molí de l'Escala. El premi és per a dues persones.
 • Com funciona?
  Cada participant té tres minuts per respondre tantes preguntes com pugui. Una vegada hagis accedit amb el teu usuari i contrasenya, començaran a aparèixer-te les preguntes. Totes tindran una pregunta i dues opcions de resposta (A i B): hauràs d’escollir la que creguis que és correcta. Una vegada ho hagis fet, t'apareixerà la següent pregunta. I així successivament fins que hagin transcorregut els tres minuts.
 • Quin format tenen les preguntes?
  Les preguntes estan formades per una pregunta que s'acompanya d’una imatge i de dues opcions de resposta (A i B). Només una és correcta.
 • Què passa si no sé la resposta a una pregunta?
  No passa res. Simplement, selecciona una resposta perquè t'aparegui una altra pregunta.
 • Totes les preguntes tenen la mateixa dificultat?
  No. Hi ha tres nivells de dificultat: fàcil, mitjà i difícil. Les primeres 5 preguntes sempre seran fàcils: no volem desanimar-te! Les següents ja seran de tots els nivells: després d'aquestes 5 preguntes de dificultat fàcil, la següent a aparèixer serà de dificultat mitjana, la següent de dificultat difícil i la següent de dificultat fàcil. I així successivament i sempre de manera aleatòria.
 • Quantes preguntes m'apareixeran?
  No ho podem saber. Tantes com puguis respondre en tres minuts.
 • Sabré quina és la resposta correcta?
  No. Un cop passats els tres minuts t'apareixerà un missatge en què et direm el total de preguntes respostes, quantes has respost correctament i quantes has respost incorrectament. Un cop acabat el trivia i fet públic el guanyador, publicarem al web del Monument Favorit totes les preguntes amb les opcions de resposta i la resposta correcta.
 • Com s'estableixen els missatges de valoració que apareixen al final de cada participació?
  Hi ha quatre missatges, un en funció de cada resultat: dolent, regular, bo i molt bo. S'estableixen en base al tant per cent de respostes encertades.
 • Quantes vegades puc participar-hi?
  Una vegada cada 24 hores.
 • Si participo més d'una vegada em pot tornar a aparèixer una pregunta que ja he respost anteriorment?
  Sí. Tenim 1.000 preguntes preparades. Aquestes es van mostrant aleatòriament al llarg dels tres minuts que dura cada participació. Com t'hem explicat abans, les 5 primeres que es mostraran sempre seran de nivell de dificultat fàcil.
 • Quan i on es decideix el guanyador?
  El guanyador es proclamarà en directe al programa 'Estat de Gràcia' de Catalunya Ràdio el 10 de maig a partir de les 18.15 h. Aquell dia, els dos millors participants faran un desempat en directe al programa conduït per Roger de Gràcia. El desempat no serà presencial, sinó que es farà per connexió telefònica.
 • Com es jugarà la gran final?
  El desempat es farà en directe al programa ‘Estat de Gràcia.
 • Com s’escolliran els dos finalistes?
  Els dos finalistes seran les dues persones que més preguntes hagin encertat en una de les participacions; és a dir, no es tindran en compte la suma d'encerts de totes les vegades que s'haghi participat, sinó el número d'encerts de cada participació. En cas d’empat entre dues persones, el finalista és qui ha fallat menys preguntes.
 • Perquè el trivia s'atura el 4 de maig a les 12 h i la gran final es juga el 10 de maig?
  Perquè hem de tenir temps per revisar totes les participacions i poder contactar amb els finalistes.
 • Què he de fer si sóc un dels dos finalistes?
  Nosaltres ens posarem en contacte amb tu per e-mail per dir-te que ets un dels dos finalistes (enhorabona!) i per explicar-te quin serà el procediment per a la gran final. Estigues atent al correu, perquè si no et podem localitzar no podràs jugar.
 • Estic obligat a jugar la gran final?
  D’entrada, sí. La participació en aquest concurs implica l'acceptació de les bases, però si per algun motiu no pots participar-hi, contactarem amb la següent persona que millor hagi respost. Esperem que no sigui així.
 • Puc canviar el premi?
  No. El premi no es podrà canviar o substituir a petició del guanyador. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi, s'entendrà que hi renuncieu, i Sàpiens SCCL no us ho haurà de compensar. El premi d'aquest concurs queda subjecte a les obligacions i retencions fiscals legalment establertes. Sàpiens SCCL no es fa responsable dels canvis o anul·lacions per part de la persona o entitat que ofereix el premi.
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació