Anuncia't al Descobrir

'Joc del lloc' de juny

Participa-hi i guanya un cap de setmana a Torrebesses, al Segrià
Cada mes us proposem un repte visual nou. Es tracta d'endevinar l'indret de la fotografia, amb les pistes que us en donem i la resposta camuflada entre diverses possibilitats.

Per veure la fotografia i participar en el concurs, cal que t'identifiquis al web amb el teu nom d'usuari i contrasenya. Si encara no ets usuari registrat de Descobrir.cat, fes-te'n ara. El període de participació d'aquest concurs acaba el 24 de juny.
Premis
Guanya un cap de setmana de descoberta del patrimoni de Torrebesses
El Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses té la funció principal d'estudiar i divulgar el patrimoni de Torrebesses, principalment tot allò relacionat amb el treball dels pagesos, la vida rural i la pedra seca. Aquí s’organitzen exposicions temporals gratuïtes, ja sigui d'art (pintura i escultura) o d'història. A més a més, el centre compta amb una petita biblioteca dedicada sobretot a temes d'història, arquitectura rural i pedra seca, i una sala polivalent on es fan conferències, tallers familiars i infantils, presentacions de llibres, etc.

El premi que sortegem és una estada a Torrebesses per a 2 persones. El paquet inclou una ruta per conèixer el patrimoni de la pedra seca de Torrebesses, una nit d'allotjament i esmorzar al Castell Palau de Torrebesses i una ruta per descobrir el patrimoni monumental del municipi.

Per optar al premi, cal reunir dues condicions: respondre correctament la pregunta que us fem en aquest concurs i, a més, accedir al web turístic de Torrebesses i donar-se d'alta al Club d'Amics de la Pedra Seca de Torrebesses, que es totalment gratuït. El fet de donar-vos d'alta al Club farà que rebreu de forma periòdica informació de les activitats que organitza el Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses.
Participa-hi!
Aquest concurs està fora del termini de participació. Ben aviat publicarem el nom dels guanyadors. Mentrestant, prova sort en un altre dels nostres concursos.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/www.descobrir.cat/ca/groups/319.php:375) in /var/www/html/www.descobrir.cat/ca/homebottom.php on line 496
Descobrir.cat utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació