Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Es crea la Ruta de l’Onyar

L’itinerari ha estat elaborat pels estudiants d’un màster de la Universitat de Girona

Els estudiants del Màster de Ciència i Tecnologia de l’Aigua i del Màster de Medi Ambient de la Universitat de Girona (UdG) han dissenyat una ruta senderista i cicloturística al riu Onyar. L’itinerari, que porta per títol ‘La Ruta de l’Onyar: el riu com a element vertebrador del territori i del seu patrimoni’, compta amb el suport i la col·laboració del Consorci Alba-Ter i del projecte Selwa del Consell Comarcal de la Selva.

El riu Onyar, tot i no ser gaire llarg (25,1 km), permet passar per diversos àmbits territorials de característiques suficientment contrastades, i que van des de zones boscoses a la capçalera, a sectors de domini agrari a la plana, fins a travessar el nucli urbà de Girona just abans del seu aiguabarreig amb el Ter.

Per crear l’itinerari que connecta amb la Ruta del Ter, els estudiants han realitzat un inventari temàtic d’elements de patrimoni natural i cultural, de camins públics, itineraris i miradors, d’usos del sòl i el planejament d’usos i qualitat de l’aigua, d’inundacions i d’expressions literàries, tot acompanyat de la seva corresponent cartografia. El treball inclou els municipis de Brunyola, Vilobí d’Onyar, Riudellots de la Selva, Fornells de la Selva, Campllong, Quart i Girona.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació