Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Aventures transfrontereres amb la travessa Pass’Aran

Neix una nova travessa de 64 quilòmetres que transcorre per les valls de Castillonais, Birós i la Vall d’Aran

Pass’Aran és una nova travessa transfronterera circular de 64 quilòmetres i 5.155 metres de desnivell positiu que transcorre per les valls de Castillonais, Birós i la Vall d’Aran, entre muntanyes verges i nombrosos estanys.

La ruta permet als esportistes, els muntanyencs i els excursionistes descobrir i gaudir de camins, ports i muntanyes trepitjats al llarg dels segles per pastors, contrabandistes i miners per treballar i viure, i per passadors, maquis i exiliats per evadir-se i sobreviure.

Per allotjar-se, els esportistes tenen a la seva disposició cinc refugis i ‘gîtes’, que són el refugi dels Amics de Montgarri (Vall d’Aran) i els allotjaments francesos Refuge des Estagnous, Gîte la Maison du Valier, Gîte Eylie i Refuge Araing. El recorregut, que es pot fer en cinc etapes, es pot començar per un dels tres refugis d’entrada, que són Amics de Montgarri, Gîte Eylie i Gîte la Maison du Valier.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació