Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

DESCOBRIR guanya un premi de l’Agència Catalana de Turisme

El jurat, per unanimitat, considera la revista el millor treball periodístic que fomenta el turisme a Catalunya

La revista DESCOBRIR acaba de ser guardonada amb el Premi de Promoció de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) en la categoria de ‘Millor llibre, article o conjunt d’articles, treball o conjunt de treballs periodístics que fomentin el turisme a Catalunya’.

El jurat va ser unànime en la seva decisió i Ignasi de Delàs, director de l’ACT, considera que la revista és “una proposta interessant i de qualitat que reforça el nivell d’aquests premis internacionals”. Joan Morales, director de DESCOBRIR, recollirà el premi dimarts 26 d’octubre al Saló del Ple de la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

L'entrega del premi coincideix amb la publicació de la revista número 150, un número commemoratiu i especial que ja és al quiosc i que compta amb la col·laboració dels escriptors Pep Coll, Empar Moliner, Llucia Ramis i Jordi Puntí, que escriuen cròniques de viatge i vivencials des dels camins de ronda de la Costa Brava, l'Alta Ribagorça, el delta de l'Ebre i el Pla de Mallorca, respectivament.

La resta de guanyadors dels premis de l'ACT han estat: France 2 TV en la categoria de format multimèdia, l’Automòbil Club Alemany en la de millor campanya de comunicació i Ferran Adrià en la categoria d’innovació turística.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació