Anuncia't al Descobrir

Andorra ja té el primer edifici en 3D a Google Earth

Es tracta de la Casa de la Vall, la seu del Consell General i un dels edificis més emblemàtics del país

La Casa de la Vall s’ha convertit en el primer edifici d’Andorra a tenir la seva rèplica en tres dimensions al Google Earth. Andorra no tenia cap construcció en 3D, però en altres països l’eina s’ha posat molt de moda i hi ha fins i tot ciutats senceres recreades en tres dimensions.

La Casa de la Vall, a Andorra la Vella, és la seu del Consell General del Principat d’Andorra i un dels edificis més representatius i emblemàtics del país. A partir d’aquí, s’espera ampliar aquesta aplicació amb altres edificis i punts d’interès, perquè l’eina pot ser beneficiosa per al turisme.

Barcelona i València són les ciutats dels Països Catalans que es poden explorar amb aquesta aplicació.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació