Anuncia't al Descobrir
OFERTA ESPECIAL -45%
SUBSCRIU-T'HI ARA I GAUDEIX TOT UN ANY D'UN DESCOMPTE ÚNIC!

Santa Maria d’Arties recupera una escena del seu retaule

La Diputació de Barcelona ha lliurat a la Vall d’Aran una reproducció exacta de l’original, que es troba a Sitges

Antoni Fogué, president de la Diputació de Barcelona, ha lliurat a Francés Boya, síndic d’Aran, una reproducció exacta d’una peça del retaule de Santa Maria d’Arties, que es troba al Museu de Maricel de Sitges, per tal de restituir-la al conjunt.

La peça, que representa l’ascensió de Crist, és una taula de fusta pintada al tremp, de 75 per 64 centímetres, del tercer quart del segle XV, atribuïda al mestre d’All, possiblement Ramon Gonsalbo, artista documentat a la Seu d’Urgell entre el 1428 i el 1475.

Aquesta peça del retaule representa els 11 apòstols restants un cop exclòs Judes i la Mare de Déu, agenollats davant d’una muntanya i amb els ulls mirant el cel, on se suposa que Jesús està ascendint. La reproducció de la peça ha anat a càrrec de l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació