Anuncia't al Descobrir

Senyalització per millorar la seguretat dels ciclistes

Uns nous senyals avisen de la presència de ciclistes a les carreteres que més freqüenten

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP) ha començat a instal·lar a les carreteres més freqüentades per ciclistes una nova senyalització que pretén millorar-ne la seguretat viària. Els nous cartells alerten els conductors de la possible presència de ciclistes i els recorden la distància mínima que, segons el codi de circulació, hi han de mantenir en avançar-los.

Com a prova pilot, el DPTOP en va instal·lar a l’antiga C-31 entre la Tallada d’Empordà i Torrella de Fluvià, el juny passat. Actualment, s’estan instal·lant prop d’una trentena de senyals a la carretera de les costes del Garraf i a l’anella de les Gavarres –carreteres de la Ganga i de Santa Pellaia, la de Sant Feliu de Guíxols a S’Agaró, la de Caldes a Llagostera i la de Caldes a Cassà de la Selva.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació