Anuncia't al Descobrir

Tots els restaurants haurien d'acceptar nens

El 35% dels usuaris del web que han respost a l'enquesta creuen que "hi ha nens més educats que molts adults”

Davant la polèmica suscitada entre els lectors per l’article de Rafael Vallbona publicat al DESCOBRIR núm. 148 (setembre 2010) sobre la possibilitat que alguns restaurants i allotjaments siguin “lliures de nens”, la setmana passada vam preguntar al web si cal que hi hagi establiments que no acceptin nens. El 61% dels usuaris del web que van respondre l’enquesta opinen que no: el 35% creu que “hi ha nens més educats que molts adults” i el 26%, que "és discriminatori".

En canvi, hi ha un 39% que considera que sí, però per dos motius diferents. D’aquest 39%, el 24% respon que “quan surto, m’agrada la tranquil·litat” i el 15% assegura que “el dret d’admissió ho empara”.

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per recopilar informació amb una finalitat tècnica. No es guarden ni cedeixen les dades de caràcter personal de ningú sense el seu consentiment. Igualment, s'informa que aquest lloc web disposa d'enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a Som *. Més informació